Potvrđen koncert Madone na Jazu

Objavljeno: 29.06.2008, 21:26h

Pop ikona Madona održaće koncert 25. septembra na plaži Jaz u Budvi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u hotelu Splendid u Bečićima. Madona će koncert održati u okviru promotivne turneje "Stiki end svit" po Americi i Evropi. Karte za koncert biće puštene u prodaju 11. jula po cijeni 200 eura za VIP ložu, 70 eura za mjesta pored bine i 35 eura za ostale karte. U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman. "Koncert će trajati dva do dva i po sata", rekao je Herman i dodao da će u Budvu doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, a bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine. Očekuje se da će koncertu prisustvovati 65.000 posetilaca, za koje će biti obezbijeđena parking mjesta, a za goste iz okruženja prevoz do Budve.

Pop ikona Madona održaće koncert 25. septembra na plaži Jaz u Budvi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u hotelu Splendid u Bečićima.

Madona će koncert održati u okviru promotivne turneje "Stiki end svit" po Americi i Evropi. Karte za koncert biće puštene u prodaju 11. jula po cijeni 200 eura za VIP ložu, 70 eura za mjesta pored bine i 35 eura za ostale karte.

U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.

"Koncert će trajati dva do dva i po sata", rekao je Herman i dodao da će u Budvu doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, a bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine. Očekuje se da će koncertu prisustvovati 65.000 posetilaca, za koje će biti obezbijeđena parking mjesta, a za goste iz okruženja prevoz do Budve.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register