Promovisana zbirka govora Slobodana Miloševića

Objavljeno: 28.06.2008, 16:15h

U Beogradu je danas predstavljena zbirka govora bivšeg predsjednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića "Prilog istoriji 20. vijeka" u izdanju izdavačke kuće "Treći milenijum". Profesor ustavnog prava Ratko Marković rekao je da su Miloševićevom zaslugom izvršene "krupne ustavne reforme sa kojima se po dubini mogu mjeriti samo one izvršene u Srbiji u 19. vijeku za vrijeme druge vladavine kneza Mihaila". Prije promocije knjige prikazan je govor Slobodana Miloševića sa Gazimestana, na Vidovdan, 28. juna 1989. godine, koji su prisutni dočekali aplauzom.

U Beogradu je danas predstavljena zbirka govora bivšeg predsjednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića "Prilog istoriji 20. vijeka" u izdanju izdavačke kuće "Treći milenijum".

Profesor ustavnog prava Ratko Marković rekao je da su Miloševićevom zaslugom izvršene "krupne ustavne reforme sa kojima se po dubini mogu mjeriti samo one izvršene u Srbiji u 19. vijeku za vrijeme druge vladavine kneza Mihaila".

Prije promocije knjige prikazan je govor Slobodana Miloševića sa Gazimestana, na Vidovdan, 28. juna 1989. godine, koji su prisutni dočekali aplauzom.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register