Policija uklonila krst iz mora kod Ulcinja

Objavljeno: 28.06.2008, 19:46h

Crnogorska policija uklonila je danas limeni krst postavljen na hridini Veliki kamen, kod Ulcinja, saopšteno je iz policije. Čelnici Opštine Ulcinj prethodno su zatražili od policije da ukloni krst veličine dva metra, koji je jedan od stanovnika tog grada postavio u moru na oko 300 metara od obale. Krst je postavio Đorđe Živanovića na mjestu na kome je navodno prije 40 godine sa svojim ocem doževio brodolom. Policija je Živanovića privela ali ga je nakon uzimanja izjave pustila na slobodu. Gradonacelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga je poslije sastanka uprave opštine novinarima rekao da postavljanje krsta "može imati negativne posledice" po tu multietničku i multiversku sredinu i na uspješan početak turističke sezone.

Crnogorska policija uklonila je danas limeni krst postavljen na hridini Veliki kamen, kod Ulcinja, saopšteno je iz policije.

Čelnici Opštine Ulcinj prethodno su zatražili od policije da ukloni krst veličine dva metra, koji je jedan od stanovnika tog grada postavio u moru na oko 300 metara od obale.

Krst je postavio Đorđe Živanovića na mjestu na kome je navodno prije 40 godine sa svojim ocem doževio brodolom. Policija je Živanovića privela ali ga je nakon uzimanja izjave pustila na slobodu.

Gradonacelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga je poslije sastanka uprave opštine novinarima rekao da postavljanje krsta "može imati negativne posledice" po tu multietničku i multiversku sredinu i na uspješan početak turističke sezone.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register