Ikodinović ponovo operisan, i dalje kritično

Objavljeno: 28.06.2008, 23:20h

Srpski vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio povrede opasne po život, ponovo je operisan danas popodne u Kliničkom centru u Novom Sadu ali se i dalje nalazi u kritičnom stanju, rekao je načelnik urgentne hirurgije Zoran Đermanov. On je novinarima rekao da je stanje Ikodinovića i dalje kritično, da su povrede ozbiljne i da u ovom momentu nije uputno davati neke preciznije prognoze. Đermanov je rekao da je kada je stanje pacijenta to dozvolilo, danas popodne skenerom urađena dodatna dijagnostika uz konsultacije sa ljekarima sa grudne i kardiohirurgije koje su, kako je rekao, i "pokazale neke promjene prije svega na ruci tako da je bila neophodna dodatna vaskularna hirurška intervencija".

Srpski vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio povrede opasne po život, ponovo je operisan danas popodne u Kliničkom centru u Novom Sadu ali se i dalje nalazi u kritičnom stanju, rekao je načelnik urgentne hirurgije Zoran Đermanov.

On je novinarima rekao da je stanje Ikodinovića i dalje kritično, da su povrede ozbiljne i da u ovom momentu nije uputno davati neke preciznije prognoze.

Đermanov je rekao da je kada je stanje pacijenta to dozvolilo, danas popodne skenerom urađena dodatna dijagnostika uz konsultacije sa ljekarima sa grudne i kardiohirurgije koje su, kako je rekao, i "pokazale neke promjene prije svega na ruci tako da je bila neophodna dodatna vaskularna hirurška intervencija".

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register