Hiseni će pomoći Crnogorcima da se vrate u Ustav

Objavljeno: 28.06.2008, 13:57h

Ministar inostranih poslova Kosova Skender Hiseni obećao je predsjedniku Udruženja Crnogoraca sa Kosova Slobodanu Vujičiću, tokom susreta u Prištini, da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se Crnogorci vrate u Ustav Kosova, piše Republika. "Kosovski ministar me je uputio i na predsjednika i premijera Kosova i preporučio mi je sastanak sa njima",  kazao je Vujičić dodajući da se najveći kosovski zvaničnici, uključujiući i Hisenija, zalažu da i Crnogorci imaju svoju kancelariju za prava manjina. Vujičić je potvrdio da je posredničku ulogu u organizaciji njegovog susreta sa Hisenijem odigrao ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen.

Ministar inostranih poslova Kosova Skender Hiseni obećao je predsjedniku Udruženja Crnogoraca sa Kosova Slobodanu Vujičiću, tokom susreta u Prištini, da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se Crnogorci vrate u Ustav Kosova, piše Republika.

"Kosovski ministar me je uputio i na predsjednika i premijera Kosova i preporučio mi je sastanak sa njima",  kazao je Vujičić dodajući da se najveći kosovski zvaničnici, uključujiući i Hisenija, zalažu da i Crnogorci imaju svoju kancelariju za prava manjina.

Vujičić je potvrdio da je posredničku ulogu u organizaciji njegovog susreta sa Hisenijem odigrao ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register