Predsjednik FK Zeta sve negira

Objavljeno: 30.01.2008, 18:38h

Predsjednik fudbalskog kluba Zeta Radojica Rajo Božović tvrdi da nije bio dio crnogorskog fudbalskog klana koji je bio povezan sa ubistvom Branka Bulatovića, niti da ima saznanja da je neko iz Crne Gore upleten u taj gnusni zločin. "Ne znam ti ja o tome ništa. Ne znam ko je ubio Batu. Isto tako ne znam ko je iz Crne Gore prijetio Acu Buliću. On je moj prijatelj. U ovom trenutku znam samo da meni niko ne prijeti", izjavio je Božović za dnevnik Sutra. On je istakao da mu prisan odnos sa Slobodanom Miloševićem i tadašnjom vlasti (u emisiji "Insajder" prikazan je snimak gdje se Božović kao komandant rezervnog sastava JSO rukuje sa Miloševićem) nije pomogao da Zeta preskoči rangove i domogne se Prve lige i evropskih takmičenja. On je rekao da je Zeta na regularan način napravila uspjehe i da bi "isti učinak ostvario sa bilo kojim drugim klubom". "Sve što su pričali u Insajderu nije u vezi sa mnom. Jednostavno nisam tako vaspitan. Naravno danas je najlakše okomiti se na nekog i zbog toga ne odgovarati", dodao je Božović. On nije negiro da sa Partizanom već godinama ima veoma prisne odnose, a propo priče da je upravo zbog takvih relacija crno-bijelima Zeta redovno prepuštala bodove. "Zar je grijeh što navijam za Partizan, što sam išao na međunarodne utakmice sa voljenim klubom? Premotajte malo film i sjetite se da sam ih pobjeđivao i sa 3:0. Čak sam im i jednom uzeo titulu. Nigdje ne piše da morate svaki put da pobijedite Partizan ili Crvenu zvezdu", rekao je Božović.

Predsjednik fudbalskog kluba Zeta Radojica Rajo Božović tvrdi da nije bio dio crnogorskog fudbalskog klana koji je bio povezan sa ubistvom Branka Bulatovića, niti da ima saznanja da je neko iz Crne Gore upleten u taj gnusni zločin.

"Ne znam ti ja o tome ništa. Ne znam ko je ubio Batu. Isto tako ne znam ko je iz Crne Gore prijetio Acu Buliću. On je moj prijatelj. U ovom trenutku znam samo da meni niko ne prijeti", izjavio je Božović za dnevnik Sutra.

On je istakao da mu prisan odnos sa Slobodanom Miloševićem i tadašnjom vlasti (u emisiji "Insajder" prikazan je snimak gdje se Božović kao komandant rezervnog sastava JSO rukuje sa Miloševićem) nije pomogao da Zeta preskoči rangove i domogne se Prve lige i evropskih takmičenja.

On je rekao da je Zeta na regularan način napravila uspjehe i da bi "isti učinak ostvario sa bilo kojim drugim klubom".

"Sve što su pričali u Insajderu nije u vezi sa mnom. Jednostavno nisam tako vaspitan. Naravno danas je najlakše okomiti se na nekog i zbog toga ne odgovarati", dodao je Božović.

On nije negiro da sa Partizanom već godinama ima veoma prisne odnose, a propo priče da je upravo zbog takvih relacija crno-bijelima Zeta redovno prepuštala bodove.

"Zar je grijeh što navijam za Partizan, što sam išao na međunarodne utakmice sa voljenim klubom? Premotajte malo film i sjetite se da sam ih pobjeđivao i sa 3:0. Čak sam im i jednom uzeo titulu. Nigdje ne piše da morate svaki put da pobijedite Partizan ili Crvenu zvezdu", rekao je Božović.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register