Kamion sletio, vozač preminuo

Objavljeno: 30.01.2008, 18:22h

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kada je kamion hladnjača uletio u lokalno groblje, život je izgubio vozač Slobodan Stijović (41) iz Podgorice. On je kamionom hladnjačom firme "Mont-Valeri", na stotinak metara od zgrade hercegnovske policije, skrenuo na lijevu stranu kolovoza, probio bankinu i još jednu zaštitnu ogradu i uletio u groblje kod crkve svetog Spasa u hercegnovskom naselju Topla. Istražni sudija Opštinskog suda u Herceg Novom Zorica Dabetić rekla je novinarima da će se uzrok nesreće znati nakon tehničkog pregleda kamiona i obdukcije poginulog. Na asfaltu nije bilo tragova kočenja, a Stijović je već bio mrtav, prije nego što je, nakon nesreće, izvučen iz vozila. Utvrđeno je da kamion nije išao brzinom većom od 50 kilometara na sat. Spekuliše se da je vozač doživeo srčani udar i izgubio kontrolu nad kamionom.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kada je kamion hladnjača uletio u lokalno groblje, život je izgubio vozač Slobodan Stijović (41) iz Podgorice.

On je kamionom hladnjačom firme "Mont-Valeri", na stotinak metara od zgrade hercegnovske policije, skrenuo na lijevu stranu kolovoza, probio bankinu i još jednu zaštitnu ogradu i uletio u groblje kod crkve svetog Spasa u hercegnovskom naselju Topla.

Istražni sudija Opštinskog suda u Herceg Novom Zorica Dabetić rekla je novinarima da će se uzrok nesreće znati nakon tehničkog pregleda kamiona i obdukcije poginulog.

Na asfaltu nije bilo tragova kočenja, a Stijović je već bio mrtav, prije nego što je, nakon nesreće, izvučen iz vozila. Utvrđeno je da kamion nije išao brzinom većom od 50 kilometara na sat.

Spekuliše se da je vozač doživeo srčani udar i izgubio kontrolu nad kamionom.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register