Medlin Olbrajt prošetala Kotorom

Objavljeno: 30.09.2007, 12:35h

U kotorsku luku, juče ujutru, uplovio je putnicki brod "Le Diamant" iz Francuske koji krstari jadranskom obalom, a sa njega je na ulice Starog grada izašla bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt, pišu podgoričke Vijesti. Brod kojim je Olbrajt doputovala u Kotor, nije izazvao značajniju pažnju Kotorana, jer je riječ o plovilu osrednje klase, pa je i njen boravak prošao gotovo neprimijećen. Olbrajt je bila u društvu bivšeg američkog ambasadora u Zagrebu Pitera Galbrajta i sekretarice Dženifer Fridman, a pridružio im se i američki ambasador u Crnoj Gori Roderik Mur.

U kotorsku luku, juče ujutru, uplovio je putnicki brod "Le Diamant" iz Francuske koji krstari jadranskom obalom, a sa njega je na ulice Starog grada izašla bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt, pišu podgoričke Vijesti.

Brod kojim je Olbrajt doputovala u Kotor, nije izazvao značajniju pažnju Kotorana, jer je riječ o plovilu osrednje klase, pa je i njen boravak prošao gotovo neprimijećen.

Olbrajt je bila u društvu bivšeg američkog ambasadora u Zagrebu Pitera Galbrajta i sekretarice Dženifer Fridman, a pridružio im se i američki ambasador u Crnoj Gori Roderik Mur.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register