Zatražena istraga protiv bivšeg direktora Direkcije za nekretnine

Objavljeno: 30.06.2007, 09:21h

Tužilaštvo u Podgorici je zatražilo od Osnovnog suda u Podgorici da otvori istragu protiv bivšeg direktora Direkcije za nekretnine Rajka Jankovića i načelnika Slavka Simovića, zbog sumnje da su zloupotrijebili službene položaje ustupanjem stambenog objekta firmi Šofranac na Starom aerodrumu, objavile su Vijesti. Podgorički gradonačelnik Miomir Mugoša je podnio deset krivičnih prijava protiv partijskog kolege iz DPS Jankovića, zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj tokom direktorskog mandata.

Tužilaštvo u Podgorici je zatražilo od Osnovnog suda u Podgorici da otvori istragu protiv bivšeg direktora Direkcije za nekretnine Rajka Jankovića i načelnika Slavka Simovića, zbog sumnje da su zloupotrijebili službene položaje ustupanjem stambenog objekta firmi Šofranac na Starom aerodrumu, objavile su Vijesti.

Podgorički gradonačelnik Miomir Mugoša je podnio deset krivičnih prijava protiv partijskog kolege iz DPS Jankovića, zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj tokom direktorskog mandata.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register