Otmičari ubili sina direktora Petrola

Objavljeno: 30.06.2007, 09:26h

Otmičari su ubili Jura Bajdu (22), sina direktora slovenske naftne kompanije Petrol, objavile su hrvatske i slovenačke novine. Mladićevo tijelo forenzičari su iskopali u šumi pokraj vikendice u Moslavačkoj Slatini u okolici Popovače, a do otkrića policajce je vodilo priznanje jednog od četvorice uhapšenih otmičara. Prema neslužbenim informacijama, mladić je likvidiran hicem u potiljak. Juru Bajdu je 19. juna u Ljubljani otela grupa zagrebačkih kriminalaca albanskog porijekla i od njegovog oca Iztoka Bajde tražila 200.000 eura otkupnine.

Otmičari su ubili Jura Bajdu (22), sina direktora slovenske naftne kompanije Petrol, objavile su hrvatske i slovenačke novine. Mladićevo tijelo forenzičari su iskopali u šumi pokraj vikendice u Moslavačkoj Slatini u okolici Popovače, a do otkrića policajce je vodilo priznanje jednog od četvorice uhapšenih otmičara.

Prema neslužbenim informacijama, mladić je likvidiran hicem u potiljak.

Juru Bajdu je 19. juna u Ljubljani otela grupa zagrebačkih kriminalaca albanskog porijekla i od njegovog oca Iztoka Bajde tražila 200.000 eura otkupnine.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register