Pripadnici EUFOR pretresaju kuću Karadžića na Palama

Objavljeno: 29.06.2007, 16:30h

Oko 30 vojnih i civilnih vozila snaga Evropske unije (EUFOR) u BoH opkolilo je danas nešto poslije 14 časova na Palama kuću porodice najtraženijeg haškog optuženika Radovana Karadžića, javili su b/h elektronski mediji. Portparol EUFOR Nil Matieson izjavio je okupljenim novinarima da su pripadnici međunarodnih snaga ušli u kuću i vrše pretragu radi pronalaženja dokaza koji bi mogli da dovedu do hapšenja Karadžića. Prema očevicima, u vrijeme početka pretrage u kući su bili supruga Radovana Karadžića, Ljiljana Zelen Karadžić sa kćerkom Sonjam i unučadima.

Oko 30 vojnih i civilnih vozila snaga Evropske unije (EUFOR) u BoH opkolilo je danas nešto poslije 14 časova na Palama kuću porodice najtraženijeg haškog optuženika Radovana Karadžića, javili su b/h elektronski mediji.

Portparol EUFOR Nil Matieson izjavio je okupljenim novinarima da su pripadnici međunarodnih snaga ušli u kuću i vrše pretragu radi pronalaženja dokaza koji bi mogli da dovedu do hapšenja Karadžića.

Prema očevicima, u vrijeme početka pretrage u kući su bili supruga Radovana Karadžića, Ljiljana Zelen Karadžić sa kćerkom Sonjam i unučadima.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register