Na Cetinju okrugli sto o stradanju Srebreničana

Objavljeno: 27.06.2007, 12:22h

"Da se više ne ponovi" naziv je izložbe i okruglog stola o stradanju Muslimana iz Srebrenice, koji u petak i subotu, 29. i 30. jula na Cetinju, u saradnji sa delegacijama gradova Srebrenica i Vukovar, organizuju Crnogorska pravoslavna crkva i Dukljanska akademija nauka i umjetnosti. Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare, poziv je upućen svim državnim organima, a svoje učešće su do danas potvrdili predsjednici Opština Bar i Cetinje, a izvjesno je i učešće predsjednika Skupštine CG Ranka Krivokapića.

"Da se više ne ponovi" naziv je izložbe i okruglog stola o stradanju Muslimana iz Srebrenice, koji u petak i subotu, 29. i 30. jula na Cetinju, u saradnji sa delegacijama gradova Srebrenica i Vukovar, organizuju Crnogorska pravoslavna crkva i Dukljanska akademija nauka i umjetnosti.

Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare, poziv je upućen svim državnim organima, a svoje učešće su do danas potvrdili predsjednici Opština Bar i Cetinje, a izvjesno je i učešće predsjednika Skupštine CG Ranka Krivokapića.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register