Banka Austrija otvorila predstavništvo u CG

Objavljeno: 27.06.2007, 13:07h

Banka Austrija Kreditanštalt (BA-CA) otvorila je predstavništvo u Crnoj Gori. Bankarska mreža ima više od 65 hiljada zaposlenih i opslužuje preko 24 miliona klijenata. Banka je crnogorskim kompanijama omogućila pristup međunarodnim tržištima, ali i pristup najvećoj bankarskoj mreži u zemljama Centralne i Istočne Evrope, kao i potpunu ekspertizu, iskustvo i međunarodni "know how " UniCredit Grupe, navodi se u saopštenju banke. BA-CA će sada biti u mogućnosti da prati i podržava sve međunarodne investitore koji imaju namjeru da ulažu u Crnu Goru. Predstavništvo je otvoreno u Podgorici, a vodiće ga Milan Đorđević, koji od 2001. radi u BA-CA  na različitim pozicijama u regionu Jugoistočne evrope. Bank Austrija Kreditanštalt je sjedište UniCredit Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi, za Centralnu i Istočnu Evropu. U zemljama CIE posluje kao najveća bankarska mreža sa preko 3.100 ekspozitura.

Banka Austrija Kreditanštalt (BA-CA) otvorila je predstavništvo u Crnoj Gori.

Bankarska mreža ima više od 65 hiljada zaposlenih i opslužuje preko 24 miliona klijenata.

Banka je crnogorskim kompanijama omogućila pristup međunarodnim tržištima, ali i pristup najvećoj bankarskoj mreži u zemljama Centralne i Istočne Evrope, kao i potpunu ekspertizu, iskustvo i međunarodni "know how " UniCredit Grupe, navodi se u saopštenju banke.

BA-CA će sada biti u mogućnosti da prati i podržava sve međunarodne investitore koji imaju namjeru da ulažu u Crnu Goru.

Predstavništvo je otvoreno u Podgorici, a vodiće ga Milan Đorđević, koji od 2001. radi u BA-CA  na različitim pozicijama u regionu Jugoistočne evrope.

Bank Austrija Kreditanštalt je sjedište UniCredit Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi, za Centralnu i Istočnu Evropu. U zemljama CIE posluje kao najveća bankarska mreža sa preko 3.100 ekspozitura.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register