Izručena bjeloruska državljanka

Objavljeno: 31.05.2007, 18:28h

Državljanku Bjelorusije Irinu Kalesnik, koja je uhapšena 20. oktobra lani u Baru, služebenici Centralnog Biroa Interpola Podgorica izručili su danas svojim kolegama iz Minska, saopšteno je u Podgorici. Bjeloruska policija potražuje Kalesnik zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela posredovanje u vršenju prostitucije i trgovina ljudima, na način što je, kao član kriminalne grupe, bila uključena u organizovanje seksualne eksploatacije 184 bjeloruske državljanke, od kojih su 49 bile maloljetne, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Državljanku Bjelorusije Irinu Kalesnik, koja je uhapšena 20. oktobra lani u Baru, služebenici Centralnog Biroa Interpola Podgorica izručili su danas svojim kolegama iz Minska, saopšteno je u Podgorici.

Bjeloruska policija potražuje Kalesnik zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela posredovanje u vršenju prostitucije i trgovina ljudima, na način što je, kao član kriminalne grupe, bila uključena u organizovanje seksualne eksploatacije 184 bjeloruske državljanke, od kojih su 49 bile maloljetne, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register