Pak: EU je uvijek na vašoj strani

Objavljeno: 29.05.2007, 13:31h

Predsjedavajuća Delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Doris Pak ocijenila je danas da će EU učiniti sve kako bi zemlje jugoistocne Evrope što prije ušle u EU, prenosi agencija Beta. Na konferenciji Zemlje Jugoistočne Evrope i EU, koja se održava u Budvi, Pak je kazala da će zemlje jugoistočne Evrope postati članice EU čim ispune uslove koji su pred njih postavljeni. "EU je uvijek, bez odlaganja na vašoj strani, tako će biti i ubuduće", kazala je ona i dodala da zemlje tog dijela Evrope moraju da sarađuju i da prihvataju evropske standarde na putu ka EU.

Predsjedavajuća Delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Doris Pak ocijenila je danas da će EU učiniti sve kako bi zemlje jugoistocne Evrope što prije ušle u EU, prenosi agencija Beta.

Na konferenciji Zemlje Jugoistočne Evrope i EU, koja se održava u Budvi, Pak je kazala da će zemlje jugoistočne Evrope postati članice EU čim ispune uslove koji su pred njih postavljeni.

"EU je uvijek, bez odlaganja na vašoj strani, tako će biti i ubuduće", kazala je ona i dodala da zemlje tog dijela Evrope moraju da sarađuju i da prihvataju evropske standarde na putu ka EU.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register