Šuković i Jokić u misiji pri NATO

Objavljeno: 31.03.2007, 09:48h

NATO je krajem prošle sedmice dao pristanak da Veselin Šuković bude prvi šef Misije Crne Gore pri Sjevernoatlantskom savezu, objavile su Vijesti, navodeći da je vijest potvrdio pomoćnik ministra odbrane Ljubiša Perović. Vijesti su prenijele i da će vojni izaslanik u misiji Crne Gore biti general Ljubiša Jokić. Šuković je od 1987. do 2001. radio u Ministarstvu inostranih poslova gdje je od 1993. obavljao funkciju pomoćnika ministra. Od 2001. je direktor Vladine Uprave za antikorupcijsku inicijativu, a od januara 2005, kao predstavnik Crne Gore rukovodio je Regionalnim antikorupcijskim sekretarijatom Pakta stabilnosti za jugoistočnu Evropu sa sjedištem u Sarajevu, pišu Vijesti.

NATO je krajem prošle sedmice dao pristanak da Veselin Šuković bude prvi šef Misije Crne Gore pri Sjevernoatlantskom savezu, objavile su Vijesti, navodeći da je vijest potvrdio pomoćnik ministra odbrane Ljubiša Perović.

Vijesti su prenijele i da će vojni izaslanik u misiji Crne Gore biti general Ljubiša Jokić.

Šuković je od 1987. do 2001. radio u Ministarstvu inostranih poslova gdje je od 1993. obavljao funkciju pomoćnika ministra. Od 2001. je direktor Vladine Uprave za antikorupcijsku inicijativu, a od januara 2005, kao predstavnik Crne Gore rukovodio je Regionalnim antikorupcijskim sekretarijatom Pakta stabilnosti za jugoistočnu Evropu sa sjedištem u Sarajevu, pišu Vijesti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register