Nije Aco Đukanović, nego neki Rus

Objavljeno: 31.03.2007, 09:57h

Za kupovinu beogradskog turističkog preduzeća Putnik, u čijem su sastavu ostrvo Sveti Marko kod Tivta i turističko naselje u Bečićima, juče je stigla još jedna ponuda, a riječ je o neimenovanom ruskom državljaninu, piše Glas javnosti. Ovaj beogradski dnevnik je juče spekulisao da bi iza druge ponude, u stvari, mogao da se skriva Aco Đukanović, brat dugogodišnjeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića. Drugi ponuđač je spreman da akciju plati po 3.700 dinara, ili samo 100 dinara više nego što je 12. marta ponudio kiparski fond Acciona, iza kojeg, takođe, stoji ruski kapital.

Za kupovinu beogradskog turističkog preduzeća Putnik, u čijem su sastavu ostrvo Sveti Marko kod Tivta i turističko naselje u Bečićima, juče je stigla još jedna ponuda, a riječ je o neimenovanom ruskom državljaninu, piše Glas javnosti.

Ovaj beogradski dnevnik je juče spekulisao da bi iza druge ponude, u stvari, mogao da se skriva Aco Đukanović, brat dugogodišnjeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

Drugi ponuđač je spreman da akciju plati po 3.700 dinara, ili samo 100 dinara više nego što je 12. marta ponudio kiparski fond Acciona, iza kojeg, takođe, stoji ruski kapital.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register