Napadaču na Vukovar ulica u Novom Sadu

Objavljeno: 31.03.2007, 11:20h

Komisija za davanje imena ulicama Skupštine grada Novog Sada je odlučila da dvije ulice u tom gradu nazove po komandantima srpskih oružanih snaga iz ratova devedesetih, objavio je novosadski Radio 021. Predloženo je da ulicu na Klisi dobije komandant paravojne formacije iz Republike Srpske Vukovi s Vučjaka, Veljko Milanković, koji je poginuo 1993. godine, a ulicu u Veterniku bi trebalo da dobije nekadašnji komandant Novosadskog korpusa, general JNA Mladen Bratić, koji je poginuo prilikom napada na Vukovar 1991. godine. Komisija je ignorisala predloge građana sa Klise koji su tražili da se ulica zove Diogenova, Ulica maslačka ili Ulica dobre nade.

Komisija za davanje imena ulicama Skupštine grada Novog Sada je odlučila da dvije ulice u tom gradu nazove po komandantima srpskih oružanih snaga iz ratova devedesetih, objavio je novosadski Radio 021.

Predloženo je da ulicu na Klisi dobije komandant paravojne formacije iz Republike Srpske Vukovi s Vučjaka, Veljko Milanković, koji je poginuo 1993. godine, a ulicu u Veterniku bi trebalo da dobije nekadašnji komandant Novosadskog korpusa, general JNA Mladen Bratić, koji je poginuo prilikom napada na Vukovar 1991. godine.

Komisija je ignorisala predloge građana sa Klise koji su tražili da se ulica zove Diogenova, Ulica maslačka ili Ulica dobre nade.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register