Karadžićeva snaha traži mir za svoju porodicu

Objavljeno: 31.03.2007, 12:39h

Snaha nekadašnjeg vodje bosanskih Srba Radovana Karadžića, Milica Karadžić, zatražila je danas od najviših crnogorskih zvaničnika da policija ostavi njenu porodicu na miru. "Molim predsjednika ove zemlje i predsjednika vlade da pošalju nekoga da me ubiju, jer ne mogu više da izdržim prijetnje, maltretiranja, poniženja i uvrede", navela je Karadžić u pismu crnogorskom predsjedniku Filipu Vujanoviću i premijeru Željku Šturanoviću koje prenosi podgorički dnevnik Dan. Milica, supruga brata Radovana Karadžića Luke, navela je da njenu porodicu stalno prate i prisluškuju, kao i da su stalno izloženi vrijedjanju, zbog čega njena djeca i unuci doživljavaju traumu. Karadžićeva snaha kaže da crnogorska policija bolje od nje zna gdje se nalazi Karadžić. "Po pričama i pitanjima koja nam policija postavlja, Radovan Karadžić najviše šeta na ovoj planeti. Svuda je od Rusije, Grčke, Paname, Beograda, Novog Sada, Zvornika, Bajine bašte, Zlatibora, Čačka i širom čitave Crne Gore. Kada to sve znaju, zašto maltretiraju mene i moju porodicu", navela je u pismu snaha nekadašnjeg vodje bosanskih Srba. Crnogorska policija je poslednji put sredinom marta privodila članove šire porodice Radovana Karadžića. Milica Karadžić tvrdi da je policija 18. marta u ranim jutarnjim satima upala u porodičnu kuću Karadžića u naselju Rastoci kod Nikšića i da je tada privela na razgovor. Istog dana su privedeni i u policiji saslušani Miličina kćerka Radmila, zaova Ivanka i rodjak Radovan.

Snaha nekadašnjeg vodje bosanskih Srba Radovana Karadžića, Milica Karadžić, zatražila je danas od najviših crnogorskih zvaničnika da policija ostavi njenu porodicu na miru.

"Molim predsjednika ove zemlje i predsjednika vlade da pošalju nekoga da me ubiju, jer ne mogu više da izdržim prijetnje, maltretiranja, poniženja i uvrede", navela je Karadžić u pismu crnogorskom predsjedniku Filipu Vujanoviću i premijeru Željku Šturanoviću koje prenosi podgorički dnevnik Dan.

Milica, supruga brata Radovana Karadžića Luke, navela je da njenu porodicu stalno prate i prisluškuju, kao i da su stalno izloženi vrijedjanju, zbog čega njena djeca i unuci doživljavaju traumu.

Karadžićeva snaha kaže da crnogorska policija bolje od nje zna gdje se nalazi Karadžić. "Po pričama i pitanjima koja nam policija postavlja, Radovan Karadžić najviše šeta na ovoj planeti. Svuda je od Rusije, Grčke, Paname, Beograda, Novog Sada, Zvornika, Bajine bašte, Zlatibora, Čačka i širom čitave Crne Gore. Kada to sve znaju, zašto maltretiraju mene i moju porodicu", navela je u pismu snaha nekadašnjeg vodje bosanskih Srba.

Crnogorska policija je poslednji put sredinom marta privodila članove šire porodice Radovana Karadžića.

Milica Karadžić tvrdi da je policija 18. marta u ranim jutarnjim satima upala u porodičnu kuću Karadžića u naselju Rastoci kod Nikšića i da je tada privela na razgovor.

Istog dana su privedeni i u policiji saslušani Miličina kćerka Radmila, zaova Ivanka i rodjak Radovan.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register