Predati potpisi za izdvajanje RS

Objavljeno: 30.03.2007, 14:39h

Srpski narodni pokret "Izbor je naš" predao je Skupštini RS zahtjev za raspisivanje referenduma o izdvajanju RS iz BiH, potvrdio je novinarima predsjednik ove NVO Dane Čanković. "Uz ovaj zahtjev priloženo je i 9.000 potpisa građana RS koji traže referendum, što je tri puta više nego što je, prema Ustavu, potrebno da bi Narodna skupština raspravljala o ovoj inicijativi", rekao je Čanković, prenose banjalučki mediji. Predsjednik Skupštine RS Igor Radojičić rekao je ovim povodom da svaka inicijativa građana koja dođe u Skupštinu ide u ustaljenu proceduru.

Srpski narodni pokret "Izbor je naš" predao je Skupštini RS zahtjev za raspisivanje referenduma o izdvajanju RS iz BiH, potvrdio je novinarima predsjednik ove NVO Dane Čanković.

"Uz ovaj zahtjev priloženo je i 9.000 potpisa građana RS koji traže referendum, što je tri puta više nego što je, prema Ustavu, potrebno da bi Narodna skupština raspravljala o ovoj inicijativi", rekao je Čanković, prenose banjalučki mediji.

Predsjednik Skupštine RS Igor Radojičić rekao je ovim povodom da svaka inicijativa građana koja dođe u Skupštinu ide u ustaljenu proceduru.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register