Nimont: Niko od posade se nije bavio nedozvoljenim radnjama

Objavljeno: 30.03.2007, 19:49h

U kompaniji Nimont d.o.o. iz Bara, čiji je brod Mineral zadržan u albanskoj luci Shendjin zbog pronalaženja četiri slijepih putnika albanske nacionalnosti, nemaju podatke o tome "da se iko od posade dosad bavio bilo kakvim nedozvoljenim radnjama, jer se prilikom ukrcaja strogo vodi racuna o profilu pomoraca". U izjavi za javnost, koju je potpisao izvršni direktor kompanije Ljubo Kočović, rečeno je da su dvla člana posade zadržana u policiji radi detaljnijeg ispitivanja. "U telefonskom kontaktu sa zapovjednikom i ostalim članovima posade, istaknut je korektan stav albanskih vlasti prema našim pomorcima", navedeno je u izjavi za javnost.

U kompaniji Nimont d.o.o. iz Bara, čiji je brod Mineral zadržan u albanskoj luci Shendjin zbog pronalaženja četiri slijepih putnika albanske nacionalnosti, nemaju podatke o tome "da se iko od posade dosad bavio bilo kakvim nedozvoljenim radnjama, jer se prilikom ukrcaja strogo vodi racuna o profilu pomoraca".

U izjavi za javnost, koju je potpisao izvršni direktor kompanije Ljubo Kočović, rečeno je da su dvla člana posade zadržana u policiji radi detaljnijeg ispitivanja.

"U telefonskom kontaktu sa zapovjednikom i ostalim članovima posade, istaknut je korektan stav albanskih vlasti prema našim pomorcima", navedeno je u izjavi za javnost.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register