Šiling razmišlja o smjeni Dodika?

Objavljeno: 28.12.2006, 21:48h

Kristijan Švarc-Šiling, visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu, ozbiljno razmišlja da smijeni premijera Republike Srpske Milora Dodika ukoliko nastavi sa izjavama koje daleko "iskoračuju iz diplomatskog i političkog okvira", objavio je dnevnik Vesti, koje izlaze na srpskom jeziku u Frankfurtu, pozivajući se na dobro obaviješteni izvor blizak Kancelariji visokog predstavnika u Sarajevu. Premijer Dodik je u utorak uputio otvoreno pismo Doris Pak, poslanici Evropskog parlamenta (EP), u kome je optužio da je "neprijatelj RS i Srba kao naroda". Dodik je rekao večeras za Tanjug da ne vjeruje da Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu razmišlja da ga smijeni.

Kristijan Švarc-Šiling, visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu, ozbiljno razmišlja da smijeni premijera Republike Srpske Milora Dodika ukoliko nastavi sa izjavama koje daleko "iskoračuju iz diplomatskog i političkog okvira", objavio je dnevnik Vesti, koje izlaze na srpskom jeziku u Frankfurtu, pozivajući se na dobro obaviješteni izvor blizak Kancelariji visokog predstavnika u Sarajevu.

Premijer Dodik je u utorak uputio otvoreno pismo Doris Pak, poslanici Evropskog parlamenta (EP), u kome je optužio da je "neprijatelj RS i Srba kao naroda".

Dodik je rekao večeras za Tanjug da ne vjeruje da Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu razmišlja da ga smijeni.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register