Od koga ćemo kupiti struju?

Objavljeno: 02.12.2006, 18:38h

Odbor direktora Elektroprivrede, kojim presjedava dr Radomir Milović i kolegijum izvršnog direktora Srđana Kovačevića, prelomiće, u ponedjeljak ili utorak, ko će i kolike količine nedostajuće struje dobavljati u Crnu Goru, ali je već izvjesno da prvi ugovor o nabavci neće pokriti kompletan deficit, saznaju Vijesti u EPCG. Više sagovornika iz uprave nacionalne energetske kompanije kazalo je da su se komisije za otvaranje, vrednovanje i odlučivanje o tenderu, kojim je traženo 1,22 milijarde kilovata, suočile sa činjenicom da niko od pet ponuđača nije dao toliku količinu. Ponude su dali EFT, Espada, Holding slovenačkih elektrana, Enerdži holding i Ost elektrika, ključni kriterijum je cijena, a ona ni kod jednog ponuđača nije ispod 65 eura za megavat-sat struje.

Odbor direktora Elektroprivrede, kojim presjedava dr Radomir Milović i kolegijum izvršnog direktora Srđana Kovačevića, prelomiće, u ponedjeljak ili utorak, ko će i kolike količine nedostajuće struje dobavljati u Crnu Goru, ali je već izvjesno da prvi ugovor o nabavci neće pokriti kompletan deficit, saznaju Vijesti u EPCG.

Više sagovornika iz uprave nacionalne energetske kompanije kazalo je da su se komisije za otvaranje, vrednovanje i odlučivanje o tenderu, kojim je traženo 1,22 milijarde kilovata, suočile sa činjenicom da niko od pet ponuđača nije dao toliku količinu.

Ponude su dali EFT, Espada, Holding slovenačkih elektrana, Enerdži holding i Ost elektrika, ključni kriterijum je cijena, a ona ni kod jednog ponuđača nije ispod 65 eura za megavat-sat struje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register