Beč i Beograd u trci za 068

Objavljeno: 02.12.2006, 18:32h

Austrijska kompanija Mobilkom i Telekom Srbije prvi su ušli u trku za dobijanje licence za treću generaciju mobilne telefonije u Crnoj Gori. Vijesti saznaju da su ove dvije kompanije za sada jedine otkupile tendersku dokumentaciju za 068. U Agenciji za telekomunikacije nijesu mogli da potvrde niti demantuju ovu informaciju, jer je uslovima tendera predviđeno da se do njegovog završetka ne daju nikakve informacije za javnost. Iz Agencije su jedino saopštili da "vlada veliko interesovanje". Na tenderu koji je raspisan 10. novembra i traje do 15. januara predviđena je dodjela licenci za drugu i treću generaciju mobilne telefonije.

Austrijska kompanija Mobilkom i Telekom Srbije prvi su ušli u trku za dobijanje licence za treću generaciju mobilne telefonije u Crnoj Gori. Vijesti saznaju da su ove dvije kompanije za sada jedine otkupile tendersku dokumentaciju za 068.

U Agenciji za telekomunikacije nijesu mogli da potvrde niti demantuju ovu informaciju, jer je uslovima tendera predviđeno da se do njegovog završetka ne daju nikakve informacije za javnost.

Iz Agencije su jedino saopštili da "vlada veliko interesovanje". Na tenderu koji je raspisan 10. novembra i traje do 15. januara predviđena je dodjela licenci za drugu i treću generaciju mobilne telefonije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register