Šešeljeva stranka u Crnoj Gori promijenila ime

Objavljeno: 01.12.2006, 15:51h

Zbog neusklađenosti sa Zakonom o političkim partijama danas je, Srpska radikalna stranka dr Vojislav Šešelj ugašena je u Crnoj Gori. Ova stranka će ubuduće djelovati pod imenom Stranka srpskih radikala, koja se ni po čemu ne razlikuje od stranke dr Šešelja, osim što je pravno potpuno nezavisna, rekao je poslanik stranke u crnogorskom parlamentu Bojan Strunjaš. On je istakao da se SSR ponosi likom i djelom Vojislava Šešelja i da iskreno strahuje za njegovo zdravlje koje je ozbiljno ugroženo. Kako je prenio Radio Antena M, Strunjaš je najavio da će SSR naredne sedmice organizovati miting ispred ambasade SAD u Podgorici u znak podrške Šešelju.

Zbog neusklađenosti sa Zakonom o političkim partijama danas je, Srpska radikalna stranka dr Vojislav Šešelj ugašena je u Crnoj Gori.

Ova stranka će ubuduće djelovati pod imenom Stranka srpskih radikala, koja se ni po čemu ne razlikuje od stranke dr Šešelja, osim što je pravno potpuno nezavisna, rekao je poslanik stranke u crnogorskom parlamentu Bojan Strunjaš.

On je istakao da se SSR ponosi likom i djelom Vojislava Šešelja i da iskreno strahuje za njegovo zdravlje koje je ozbiljno ugroženo. Kako je prenio Radio Antena M, Strunjaš je najavio da će SSR naredne sedmice organizovati miting ispred ambasade SAD u Podgorici u znak podrške Šešelju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register