Delegacija crnogorske Vlade kod Bila Gejtsa

Objavljeno: 01.12.2006, 15:41h

Delegacija Vlade Republike Crne Gore na čelu sa predsjednikom Željkom Šturanovićem boraviće od sjutra do 6. decembra 2006. godine u SAD, na poziv predsjednika Microsofta Bila Gejtsa. Posjeta Microsoftu, susret i razgovori delegacije Vlade Republike Crne Gore sa najvišim rukovodstvom ove kompanije, koja je svjetski lider na IT tržištu i aplikacijama najsofisticiranijih tehnologija u savremenom upravljanju sistemima, predstavljaju kontinuitet već uspostavljene saradnje i obostranog interesa za unapređivanje strateškog partnerstva. Pored premijera Šturanovića, u sastavu delegacije Vlade Republike Crne Gore su potpredsjednik prof.dr Vujica Lazović, ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović i sekretar sekretarijata za razvoj Dušan Simonović.

Delegacija Vlade Republike Crne Gore na čelu sa predsjednikom Željkom Šturanovićem boraviće od sjutra do 6. decembra 2006. godine u SAD, na poziv predsjednika Microsofta Bila Gejtsa.

Posjeta Microsoftu, susret i razgovori delegacije Vlade Republike Crne Gore sa najvišim rukovodstvom ove kompanije, koja je svjetski lider na IT tržištu i aplikacijama najsofisticiranijih tehnologija u savremenom upravljanju sistemima, predstavljaju kontinuitet već uspostavljene saradnje i obostranog interesa za unapređivanje strateškog partnerstva.

Pored premijera Šturanovića, u sastavu delegacije Vlade Republike Crne Gore su potpredsjednik prof.dr Vujica Lazović, ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović i sekretar sekretarijata za razvoj Dušan Simonović.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register