Džaković: Ostavka kada to bude tražio moj poslanički klub

Objavljeno: 30.11.2006, 13:51h

Poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Ljubica Džaković rekla je da će dati ostavku na mjesto predsjednice Odbora za ravnopravnost polova samo kada to bude tražio njen poslanički klub. "Neću dati ostavku jer me je imenovala Skupština, a predložio klub DPS-a. Ja sam slobodna na svom mjestu i mogu slobodno da kažem što mislim", kazala je Džaković. Komentarišući zahtjeve ženskih nevladinih organizacija Džaković je rekla da "one koje idu po ulicama i protestuju ne bore se za ženska prava već na taj način traže pare za svoje akcije", prenosi RTCG.

Poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Ljubica Džaković rekla je da će dati ostavku na mjesto predsjednice Odbora za ravnopravnost polova samo kada to bude tražio njen poslanički klub.

"Neću dati ostavku jer me je imenovala Skupština, a predložio klub DPS-a. Ja sam slobodna na svom mjestu i mogu slobodno da kažem što mislim", kazala je Džaković.

Komentarišući zahtjeve ženskih nevladinih organizacija Džaković je rekla da "one koje idu po ulicama i protestuju ne bore se za ženska prava već na taj način traže pare za svoje akcije", prenosi RTCG.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register