Šturanović: Prijem u PzM je priznanje crnogorskim reformama

Objavljeno: 29.11.2006, 14:49h

Prijem Crne Gore u NATO program Partnerstvo za mir je priznanje političkim, demokratskim i ekonomskim reformama koje je država napravila u proteklom periodu, rekao je premijer Željko Šturanović. "Prijem Crne Gore u PzM višestruko će se pozitivno odraziti na ukupni razvoj Crne Gore u narednom peripodu, ne samo kada je u pitanju jačanje bezbjednosne stabilnosti u zemlji i regionu, nego i ekonomske i svake druge", rekao je Šturanović novinarima. Kako prenosi RTCG, on je kazao da će ta stabilnost omogućiti da strani investitori u većem broju dođu u Crnu Goru. "To će imati i velike ekonomske efekte u smislu otvaranja novih radnih mjesta i povećanja zarada", dodao je Šturanović.

Prijem Crne Gore u NATO program Partnerstvo za mir je priznanje političkim, demokratskim i ekonomskim reformama koje je država napravila u proteklom periodu, rekao je premijer Željko Šturanović.

"Prijem Crne Gore u PzM višestruko će se pozitivno odraziti na ukupni razvoj Crne Gore u narednom peripodu, ne samo kada je u pitanju jačanje bezbjednosne stabilnosti u zemlji i regionu, nego i ekonomske i svake druge", rekao je Šturanović novinarima.

Kako prenosi RTCG, on je kazao da će ta stabilnost omogućiti da strani investitori u većem broju dođu u Crnu Goru.

"To će imati i velike ekonomske efekte u smislu otvaranja novih radnih mjesta i povećanja zarada", dodao je Šturanović.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register