Preporuka da se Medenica više posveti suzbijanju kriminala

Objavljeno: 28.11.2006, 14:18h

Skupštinski Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu, razmatrao Izvještaj Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore za 2005. godinu. Odbor je ocijenio da je Vrhovni državni tužilac, izvršavajući svoje ustavne i zakonske obaveze, poštovao načela samostalnosti, nezavisnosti i zakonitosti, ali takođe i preporučio da se više angažuje na suzbijanju krivičnih djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije, prenosi RTCG. Odbor je predložio Skupštini Crne Gore da usvoji njegove ocjene prilikom razmatranja Izvještaja o radu Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore.

Skupštinski Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu, razmatrao Izvještaj Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore za 2005. godinu.

Odbor je ocijenio da je Vrhovni državni tužilac, izvršavajući svoje ustavne i zakonske obaveze, poštovao načela samostalnosti, nezavisnosti i zakonitosti, ali takođe i preporučio da se više angažuje na suzbijanju krivičnih djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije, prenosi RTCG.

Odbor je predložio Skupštini Crne Gore da usvoji njegove ocjene prilikom razmatranja Izvještaja o radu Vrhovnog državnog tužioca Crne Gore.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register