Izborna skupština SNS u decembru

Objavljeno: 27.11.2006, 11:08h

Srpska narodna stranka održaće 9. i 10. decembra izbornu skupštinu u Herceg Novom na kojem bi aktuelni lider Andija Mandić ponovo trebalo da bude ponovo izabran za predsjednika stranke. Poslanik SNS-a Dobrilo Dedeić rekao je za Republiku da se radi o petoj izbornoj skupštini na kojoj će biti donesen novi stranački statut i izabran novi glavni odbor koji će imati oko 70 članova. Partija je na septembarskim parlamentarnim izborima nastupila u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom, Demokratskom strankom jedinstva i Narodnom socijalističkom partijom, kao i dvije nevladine organizacije – Srpskim nacionalnim vijećem i Akademskom alternativom. Jedinstvena izborna lista koja je nastupila pod nazivom Srpska lista osvojila je 12 mandata u republičkom parlamentu, što je najviše od opozicionih grupa.

Srpska narodna stranka održaće 9. i 10. decembra izbornu skupštinu u Herceg Novom na kojem bi aktuelni lider Andija Mandić ponovo trebalo da bude ponovo izabran za predsjednika stranke.

Poslanik SNS-a Dobrilo Dedeić rekao je za Republiku da se radi o petoj izbornoj skupštini na kojoj će biti donesen novi stranački statut i izabran novi glavni odbor koji će imati oko 70 članova.

Partija je na septembarskim parlamentarnim izborima nastupila u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom, Demokratskom strankom jedinstva i Narodnom socijalističkom partijom, kao i dvije nevladine organizacije – Srpskim nacionalnim vijećem i Akademskom alternativom.

Jedinstvena izborna lista koja je nastupila pod nazivom Srpska lista osvojila je 12 mandata u republičkom parlamentu, što je najviše od opozicionih grupa.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register