U decembru parlamentarni izbori u Srbiji?

Objavljeno: 01.11.2006, 12:15h

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani u decembru, a minimalne su šanse da istovremeno budu održani izbori za predsjednika Srbije, piše danas beogradski Blic. List navodi da su pozicije glavnih pregovarača i dalje iste – predstavnici Demokratske stranke insistiraju na istovremenom održavanju parlamentarnih i predsjedničkih izbora, a stranke vladajuće koalicije i radikali smatraju da bi prvo trebalo održati parlamentarne izbore, pa tek onda predsjedničke. Izvor lista blizak Vladi Srbije procjenjuje da su mali izgledi da se ovako suprotstavljeni stavovi približe i da Srbija istog dana bira i predsjednika i predstavnike u parlamentu.

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani u decembru, a minimalne su šanse da istovremeno budu održani izbori za predsjednika Srbije, piše danas beogradski Blic.

List navodi da su pozicije glavnih pregovarača i dalje iste – predstavnici Demokratske stranke insistiraju na istovremenom održavanju parlamentarnih i predsjedničkih izbora, a stranke vladajuće koalicije i radikali smatraju da bi prvo trebalo održati parlamentarne izbore, pa tek onda predsjedničke.

Izvor lista blizak Vladi Srbije procjenjuje da su mali izgledi da se ovako suprotstavljeni stavovi približe i da Srbija istog dana bira i predsjednika i predstavnike u parlamentu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register