CGO i CRNVO sugerisali mandataru da konsultuje i civilni sektor

Objavljeno: 01.11.2006, 11:01h

Centar za građansko obrazovanje (CGO) i Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) pozvale su juče mandatara za sastav nove vlade Željka Šturanovića da se konsultuje i sa predstavnicima civilnog sektora. "Opredjeljujući se za širi krug razgovora nego što je to ranije bilo uobičajeno, mandatar bi bio u prilici da dobije relevantne informacije, komentare i prijedloge iz nezavisnih izvora, a otvorio bi i jednu sasvim novu i pozitivnu priliku za komunikaciju između države i civilnog društva", navedeno je u saopštenju koje su prenijeli mediji.

Centar za građansko obrazovanje (CGO) i Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) pozvale su juče mandatara za sastav nove vlade Željka Šturanovića da se konsultuje i sa predstavnicima civilnog sektora.

"Opredjeljujući se za širi krug razgovora nego što je to ranije bilo uobičajeno, mandatar bi bio u prilici da dobije relevantne informacije, komentare i prijedloge iz nezavisnih izvora, a otvorio bi i jednu sasvim novu i pozitivnu priliku za komunikaciju između države i civilnog društva", navedeno je u saopštenju koje su prenijeli mediji.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register