NUNS zaprepašćen usvajanjem Zakona o radio-difuziji

Objavljeno: 30.09.2006, 20:19h

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izrazilo je danas zaprepašćenje ponovnim usvajanjem, kako je navelo, "nakaradnih izmena" Zakona o radio-difuziji, prenijela je agencija Tanjug. "NUNS je zapanjen ponovnim usvajanjem nakaradnih izmena Zakona o radio-difuziji, duboko posle ponoći, u senci ubrzanih priprema za novi ustav, bez ikakve rasprave poslanika i uz bahato ignorisanje mišljenja i predsednika Republike i domaće stručne javnosti, kao i najviših predstavnika OEBS-a i Evropske komisije u Srbiji", navedeno je u saopštenju.

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izrazilo je danas zaprepašćenje ponovnim usvajanjem, kako je navelo, "nakaradnih izmena" Zakona o radio-difuziji, prenijela je agencija Tanjug.

"NUNS je zapanjen ponovnim usvajanjem nakaradnih izmena Zakona o radio-difuziji, duboko posle ponoći, u senci ubrzanih priprema za novi ustav, bez ikakve rasprave poslanika i uz bahato ignorisanje mišljenja i predsednika Republike i domaće stručne javnosti, kao i najviših predstavnika OEBS-a i Evropske komisije u Srbiji", navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register