Đurović: U osnovi usaglašen tekst sporazum o stabilizaciji i pridruživanju

Objavljeno: 29.09.2006, 20:35h

Ministarka za ekonomske odnose sa inostranstvom i evropske integracije Gordana Đurović je izjavila da više nema otvorenih pitanja vezanih za politički dijalog Crne Gore sa Evropskom komisijom, tako da postoje svi uslovi da u završnoj rundi pregovora, koja je okvirno dogovorena za 11. decembar, bude postignut sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. Ona je na redovnom sastanku sa novinarima kazala da do kraja procesa pregovora može da bude "nekih manjih usaglašavanja", ali da je "bazično tekst sporazuma usaglašen".

Ministarka za ekonomske odnose sa inostranstvom i evropske integracije Gordana Đurović je izjavila da više nema otvorenih pitanja vezanih za politički dijalog Crne Gore sa Evropskom komisijom, tako da postoje svi uslovi da u završnoj rundi pregovora, koja je okvirno dogovorena za 11. decembar, bude postignut sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

Ona je na redovnom sastanku sa novinarima kazala da do kraja procesa pregovora može da bude "nekih manjih usaglašavanja", ali da je "bazično tekst sporazuma usaglašen".

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register