Indijske filmadžije zainteresovane za Crnu Goru

Objavljeno: 28.09.2006, 12:00h

Predstavnici indijske filmske industrije, poznatije pod nazivom Bolivud, ozbiljno su zainteresovani za saradnju sa Crnom Gorom, objavila je Republika, pozivajući se na zvanične izvore. "Indija je veoma zainteresovana za saradnju sa Crnom Gorom u oblasti filmske industrije. Predstavnici te filmske industrije, posjetiće uskoro Crnu Goru, kako bi se dogovorili konkretni oblici saradnje", kazala je za Republiku Nada Medenica, savjetnik u kabinetu potpredsjednika vlade Branimira Gvozdenovića. Podgorički dnevnik je naveo da je i ambasador Indije u Beogradu Lavani Prasad, tokom nedavne posjete Crnoj Gori najavila dolazak predstavnika indijske filmske industrije.

Predstavnici indijske filmske industrije, poznatije pod nazivom Bolivud, ozbiljno su zainteresovani za saradnju sa Crnom Gorom, objavila je Republika, pozivajući se na zvanične izvore.

"Indija je veoma zainteresovana za saradnju sa Crnom Gorom u oblasti filmske industrije. Predstavnici te filmske industrije, posjetiće uskoro Crnu Goru, kako bi se dogovorili konkretni oblici saradnje", kazala je za Republiku Nada Medenica, savjetnik u kabinetu potpredsjednika vlade Branimira Gvozdenovića.

Podgorički dnevnik je naveo da je i ambasador Indije u Beogradu Lavani Prasad, tokom nedavne posjete Crnoj Gori najavila dolazak predstavnika indijske filmske industrije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register