Pokret odustao od tuzbi protiv opozicionih portparola

Objavljeno: 31.05.2006, 13:05h

Pokret za nezavisnu Crnu Goru odustao je od tuzbi za klevetu protiv portparola Srpske narodne stranke i Demokratske srpske stranke. “Motiv za povlacenje osnovanih tuzbi je zelja Pokreta da se u nezavisnoj Crnoj Gori politicka konkurancija odvija uz odgovornu javnu rijec i mimo sudskih procesa”, kaze se u saopstenju Pokreta koje prenosi agencija Mina. Tuzbe su bile pokrenute protiv Dobrila Dedeica i Andrijane Nikolic koji su izjavili da je Zeljeznica Crne Gore finasirala Pokret u iznosu od 240 hiljada eura.

Pokret za nezavisnu Crnu Goru odustao je od tuzbi za klevetu protiv portparola Srpske narodne stranke i Demokratske srpske stranke. “Motiv za povlacenje osnovanih tuzbi je zelja Pokreta da se u nezavisnoj Crnoj Gori politicka konkurancija odvija uz odgovornu javnu rijec i mimo sudskih procesa”, kaze se u saopstenju Pokreta koje prenosi agencija Mina.

Tuzbe su bile pokrenute protiv Dobrila Dedeica i Andrijane Nikolic koji su izjavili da je Zeljeznica Crne Gore finasirala Pokret u iznosu od 240 hiljada eura.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register