Djuric: Izmisljena vijest o susretu Kostunica-Djukanovic

Objavljeno: 30.04.2006, 13:36h

Sef kancelarije vlade Srbije za saradnju s medijima Srdjan Djuric demantovao je informaciju medjunarodnog instituta IFIMES iz Ljubljani da su se Vojislav Kostunica i Milo Djukanovic nedavno sastali u Rimu i kao besmislenu nazvao tvrdnju da Kostunica podrzava nezavisnost Crne Gore. “Siguran sam da je neko ko ima izrazen smisao za humor izmislio da su se Kostunica i Djukanovic sreli u Rimu i da Kostunica podrzava nezavisnost Crne Gore”, rekao je Djuric. “Postavlja se pitanje kakav je kredibilitet Medjunarodnog instituta u Ljubljani kada moze da pusta ovakve neistinite informacije”, kazao je Djuric.

Sef kancelarije vlade Srbije za saradnju s medijima Srdjan Djuric demantovao je informaciju medjunarodnog instituta IFIMES iz Ljubljani da su se Vojislav Kostunica i Milo Djukanovic nedavno sastali u Rimu i kao besmislenu nazvao tvrdnju da Kostunica podrzava nezavisnost Crne Gore.

“Siguran sam da je neko ko ima izrazen smisao za humor izmislio da su se Kostunica i Djukanovic sreli u Rimu i da Kostunica podrzava nezavisnost Crne Gore”, rekao je Djuric. “Postavlja se pitanje kakav je kredibilitet Medjunarodnog instituta u Ljubljani kada moze da pusta ovakve neistinite informacije”, kazao je Djuric.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register