Djukanovic se zahvalio Cetinjanima i liberalima

Objavljeno: 30.04.2006, 21:21h

Crnogorski premijer i lider suverenistickog bloka Milo Djukanovic zahvalio se sinoc Cetinjanima i liberalima zbog toga sto su sacuvali obraz Crnoj Gori i Crnogorcima i porucio da bi se “bez svijetlog 21. maja zatrlo ime crnogorsko, ponistila crnogorska proslost, opozvala crnogorska buducnost, zakovala krstaca na crnogorske vjekove”

Crnogorski premijer i lider suverenistickog bloka Milo Djukanovic zahvalio se sinoc Cetinjanima i liberalima zbog toga sto su sacuvali obraz Crnoj Gori i Crnogorcima i porucio da bi se “bez svijetlog 21. maja zatrlo ime crnogorsko, ponistila crnogorska proslost, opozvala crnogorska buducnost, zakovala krstaca na crnogorske vjekove”.

“Hvala vam Cetinjani, na sacuvanom obrazu Crne Gore, posebno crnogorskim i cetinjskim liberalima i osnivacima Liberalnog saveza. Nije vrijeme da se crnogorski inatimo, vec je trenutak da se 21. maja slijemo u amanet vladika i gospodara crnogorskih. Sve za Crnu Goru, a Crnu Goru ni za sta. Zato 21. maja svi kojima je do Crne Gore kao na Grahovcu, sa olovkom u rukama, za vjecnu Crnu Goru”, kazao je Djukanovic na sinocnjem skupu suverenista na Cetinju, kojim je taj blok poceo svoju referendumsku kampanju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register