RRK bez stava o “aferi Zeta”

Objavljeno: 31.03.2006, 21:07h

Republicka referendumska komisija ni poslije osam casova danasnje rasprave nije uspjela da postigne konsenzus, ili da zauzme vecinski stav o pristiglim prituzbama na dosadasnji tok kampanje o referendumu o nezavisnosti Crne Gore. Peredsjednik Komisije, slovacki diplomata Frantisek Lipka rekao je da ce Komisija nastaviti rad u ponedjeljak, 3. aprila. “Problem je nastao onog trenutka kad smo nastavili da govorimo o onom slucaju koji se kod vas zove “Zeta”. Nismo uspjeli da se dogovorimo kakav stav da zauzme Komisija, pa cemo raspravu o tome i o jos mnogo drugih stvari u vezi sa referendumom nastaviti u ponedjeljak”, kazao je Lipka.

Republicka referendumska komisija ni poslije osam casova danasnje rasprave nije uspjela da postigne konsenzus, ili da zauzme vecinski stav o pristiglim prituzbama na dosadasnji tok kampanje o referendumu o nezavisnosti Crne Gore.

Peredsjednik Komisije, slovacki diplomata Frantisek Lipka rekao je da ce Komisija nastaviti rad u ponedjeljak, 3. aprila. “Problem je nastao onog trenutka kad smo nastavili da govorimo o onom slucaju koji se kod vas zove “Zeta”. Nismo uspjeli da se dogovorimo kakav stav da zauzme Komisija, pa cemo raspravu o tome i o jos mnogo drugih stvari u vezi sa referendumom nastaviti u ponedjeljak”, kazao je Lipka.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register