Pregovori sa EU se nastavljaju

Objavljeno: 31.03.2006, 20:52h

Pregovori o stabilizaciji i pridruzenju sa SiCG bice nastavljeni 5. aprila kazao je komesar EU za prosirenje Oli Ren. Ren je poslije razgovora sa glavnom tuziteljicom Haskog tribunala Karlom del Ponte izjavio da mu je premijer Srbije Vojislav Kostunica pruzio uvjeravanja da ce otkriti, uhapsiti i neodlozno prebaciti Ratka Mladica u Hag i da je zbog toga odlucio da pregovori ipak budu odrzani iduce nedjelje. “Krajem aprila ce Evropska komisija ponovo procijeniti situaciju i odluciti da li ce nastaviti pregovore”, kazao je Ren.

Pregovori o stabilizaciji i pridruzenju sa SiCG bice nastavljeni 5. aprila kazao je komesar EU za prosirenje Oli Ren. Ren je poslije razgovora sa glavnom tuziteljicom Haskog tribunala Karlom del Ponte izjavio da mu je premijer Srbije Vojislav Kostunica pruzio uvjeravanja da ce otkriti, uhapsiti i neodlozno prebaciti Ratka Mladica u Hag i da je zbog toga odlucio da pregovori ipak budu odrzani iduce nedjelje.

“Krajem aprila ce Evropska komisija ponovo procijeniti situaciju i odluciti da li ce nastaviti pregovore”, kazao je Ren.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register