Solana ne odustaje od 55 posto

Objavljeno: 24.02.2006, 12:56h

U krugovima visokog predstavnika EU Havijera Solane razmotren je “ed-memoar” Vlade Crne Gore u kome se trazi preispitivanje predloga EU o nuznoj vecini na referendumu, ali je ocijenjeno da takav zahtjev nije utemeljen i da zato ne bi trebalo mijenjati stav Unije, rekli su zvanicnici bliski Solani. Predlozena neophodna vecina od 55 odsto izaslih biraca na referendumu se smatra “logicnom i pravom mjerom” i to ce biti i podneseno na raspravu i usvajanje sefovima diplomatija EU u ponedeljak u Briselu, prenijeli su agenciji Beta Solanini saradnici.

U krugovima visokog predstavnika EU Havijera Solane razmotren je “ed-memoar” Vlade Crne Gore u kome se trazi preispitivanje predloga EU o nuznoj vecini na referendumu, ali je ocijenjeno da takav zahtjev nije utemeljen i da zato ne bi trebalo mijenjati stav Unije, rekli su zvanicnici bliski Solani.

Predlozena neophodna vecina od 55 odsto izaslih biraca na referendumu se smatra “logicnom i pravom mjerom” i to ce biti i podneseno na raspravu i usvajanje sefovima diplomatija EU u ponedeljak u Briselu, prenijeli su agenciji Beta Solanini saradnici.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register