Medojevic: GZP ce vise saradjivati sa SNP

Objavljeno: 11.12.2005, 13:30h

Izvrsni direktor nevladine organizacije “Grupa za promjene” Nebojsa Medojevic je izjavio da ce ta organizacija ubuduce znatno vise saradjivati sa opozicionom Socijalistickom narodnom partijom. On je za agenciju Beta danas kazao da GZP nece sa SNP praviti nikakve politicke koalicije, ali da je sa njom moguca bliza saradnja, jer se, kako je rekao, ta stranka kvalifikovala da postane jedna ozbiljna socijaldemokratska stranka

Izvrsni direktor nevladine organizacije “Grupa za promjene” Nebojsa Medojevic je izjavio da ce ta organizacija ubuduce znatno vise saradjivati sa opozicionom Socijalistickom narodnom partijom. On je za agenciju Beta danas kazao da GZP nece sa SNP praviti nikakve politicke koalicije, ali da je sa njom moguca bliza saradnja, jer se, kako je rekao, ta stranka kvalifikovala da postane jedna ozbiljna socijaldemokratska stranka nakon sto se ocistila od ekstremnog nacionalizma u svojim redovima.

Predsjednik SNP Predrag Bulatovic i Medojevic su razgovarali juce u Podgorici o politickoj situaciji, kao i mogucim modalitetima ucesca predstavnika Evropske unije u unutarcrnogorskom dijalogu.

Bulatovic je za “Dan” kazao da SNP i GZP imaju, u kontinuitetu, konstruktivnu saradnju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply