Svi zadovoljni Solaninim odgovorom

Objavljeno: 30.11.2005, 19:38h

Predsjednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic zadovoljan je odgovorom visokog predstavnika EU Havijera Solane na pismo crnogorske opozicije o eventualnom referendumu o drzavnom statusu Crne Gore. “Jos jednom je jasno ponovljeno da EU ne podrzava jednostane procese, da trazi konstruktivnost u primjeni evropskih standarda i da ce postovati samo ono sto je plod sirokog konsenzusa”, kazao je Bulatovic agenciji Tanjug

Predsjednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic zadovoljan je odgovorom visokog predstavnika EU Havijera Solane na pismo crnogorske opozicije o eventualnom referendumu o drzavnom statusu Crne Gore. “Jos jednom je jasno ponovljeno da EU ne podrzava jednostane procese, da trazi konstruktivnost u primjeni evropskih standarda i da ce postovati samo ono sto je plod sirokog konsenzusa”, kazao je Bulatovic agenciji Tanjug.

Ambasador SiCG u Briselu Milica Pejanovic-Djurisic ocijenila je da su poruke Havijera Solane “ocekivane i poznate”.
Demokratska partija socijalista saopstila je danas da su Solanine poruke u skladu s opredjelenjima zvanicne Podgorice.

“Odgovor Solane je ocekivan i u potpunosti korespondira sa pismom i stavom Evropske unije trojke i na tragu je ocekivanja opozicije o organizovanju referenduma”, kazao je predsjednik Narodne stranke Predrag Popovic agenciji Mina.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register