Dvojica srpskih zandarma uhapsena na Kosovu

Objavljeno: 30.09.2005, 21:47h

Policija na Kosovu je potvrdila hapsenje dvojice pripadnika srpske zandarmerije u blizini Strpca, od kojih je jedan pokusao da pruzi otpor. Obojica uhapsenih su bili u civilnim odijelima, a njihovo vozilo se kretalo u pravcu Urosevca. Izvori agencije Beta iz MUP Srbije rekli su da su sinoc uhapseni pripadnici Zandarmerije Sasa Mihajlovic i Miki Milosavljevic, obojica iz sela u okolini Strpca, angazovani u jedinici Zandarmerije u Nisu. Isti izvor je naveo da su njih dvojica iz Nisa isli kucama, uz pretpostavku da su uhapseni zbog toga sto nisu smjeli da nose oruzje.

Policija na Kosovu je potvrdila hapsenje dvojice pripadnika srpske zandarmerije u blizini Strpca, od kojih je jedan pokusao da pruzi otpor. Obojica uhapsenih su bili u civilnim odijelima, a njihovo vozilo se kretalo u pravcu Urosevca.

Izvori agencije Beta iz MUP Srbije rekli su da su sinoc uhapseni pripadnici Zandarmerije Sasa Mihajlovic i Miki Milosavljevic, obojica iz sela u okolini Strpca, angazovani u jedinici Zandarmerije u Nisu. Isti izvor je naveo da su njih dvojica iz Nisa isli kucama, uz pretpostavku da su uhapseni zbog toga sto nisu smjeli da nose oruzje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register