Bulatovic se priprema za svjedocenje

Objavljeno: 30.09.2005, 22:56h

Pred Haskim tribunalom ovih dana ce se, kao jedan od kljucnih svjedoka odbrane Slobodana Milosevica, pojaviti Momir Bulatovic, nekadasnji savezni premijer i bivsi predsjednik Crne Gore. Kako saznaje beogradski “Nedeljni Telegraf”, Bulatovic je ljeto proveo u Beogradu pripremajuci se za svjedocenje. List pise da je Bulatovic nailazio na brojne prepreke prilikom prikupljanja materijala, sto se posebno odnosi na snimke susreta Slobodana Milosevica sa svjetskim drzavnicima. Bulatovic ce odbranu zasnivati na tvrdnji da je Milosevic drzavnik ravan svima onima sa kojima se susretao tokom svog predsjednikovanja, a ne zlocinac, pise list.

Pred Haskim tribunalom ovih dana ce se, kao jedan od kljucnih svjedoka odbrane Slobodana Milosevica, pojaviti Momir Bulatovic, nekadasnji savezni premijer i bivsi predsjednik Crne Gore. Kako saznaje beogradski “Nedeljni Telegraf”, Bulatovic je ljeto proveo u Beogradu pripremajuci se za svjedocenje. List pise da je Bulatovic nailazio na brojne prepreke prilikom prikupljanja materijala, sto se posebno odnosi na snimke susreta Slobodana Milosevica sa svjetskim drzavnicima.

Bulatovic ce odbranu zasnivati na tvrdnji da je Milosevic drzavnik ravan svima onima sa kojima se susretao tokom svog predsjednikovanja, a ne zlocinac, pise list.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register