U Grckoj uhapsen Hrvoje Petrac

Objavljeno: 31.08.2005, 16:27h

Hrvoje Petrac, osudjen za umijesanost u otmicu sina hrvatskog generala Vladimira Zagorca i za pomaganje u bijegu haskom optuzeniku generalu Anti Gotovini, uhapsen je u Grckoj, objavili su zagrebacki mediji. Do te vijesti je, kako je prenio index.hr prvo dosla NOVA TV, koja je javila da je Petraca privela grcka lucka policija u gradu Igumenica. Toj televiziji je novost potvrdila i grcka ambasada u Zagrebu

Hrvoje Petrac, osudjen za umijesanost u otmicu sina hrvatskog generala Vladimira Zagorca i za pomaganje u bijegu haskom optuzeniku generalu Anti Gotovini, uhapsen je u Grckoj, objavili su zagrebacki mediji. Do te vijesti je, kako je prenio index.hr prvo dosla NOVA TV, koja je javila da je Petraca privela grcka lucka policija u gradu Igumenica. Toj televiziji je novost potvrdila i grcka ambasada u Zagrebu.

NOVA TV je objavila da je Petrac uhapsen na brodu na kojem su s njim bile dvije osobe, ciji identite jos nije poznat. Brod je, prema nepotvrdjenim informacijama, plovio prema Veneciji ili Ankoni.
Hrvoje Petrac je pred zagrebackim zupanijskim sudom osudjen na sest godina zatvora zbog umijesanosti u otmicu maloljetnog sina Vladimira Zagorca.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register