Jovicevic: Vlast ce reagovati sporo i neodgovorno

Objavljeno: 31.07.2005, 15:31h

Predsjednik Savjeta nevladine organizacije “Grupa za promjene” Svetozar Jovicevic ocijenio je da ce crnogorska vlast i slucaju podizanja i osvjestavanja metalne crkvice na Rumiji reagovati “sporo i prilicno neodgovorno”, jer i dalje “propusta da svoje sopstvene zakone i propise na vrijeme primjenjuje”. “Poslije svega, i citavog iskustva, koju je ova vlast imala za ovih 10, 15 godina, kada je, poprilicno puta koristila crkvu u politicke svrhe kad joj je to odgovaralo, nisam siguran sto ce sada uraditi”, kazao je Jovicevic za podgoricki radio Antena M.

Predsjednik Savjeta nevladine organizacije “Grupa za promjene” Svetozar Jovicevic ocijenio je da ce crnogorska vlast i slucaju podizanja i osvjestavanja metalne crkvice na Rumiji reagovati “sporo i prilicno neodgovorno”, jer i dalje “propusta da svoje sopstvene zakone i propise na vrijeme primjenjuje”.

“Poslije svega, i citavog iskustva, koju je ova vlast imala za ovih 10, 15 godina, kada je, poprilicno puta koristila crkvu u politicke svrhe kad joj je to odgovaralo, nisam siguran sto ce sada uraditi”, kazao je Jovicevic za podgoricki radio Antena M.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte




Forgot?
Register