Bulatovic pravi gradjansku stranku

Objavljeno: 31.05.2005, 10:14h

Predsjednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic izjavio je da bi ta partija mogla izgubiti podrsku dijela svojih biraca zbog insistiranja na evropskoj i gradjanskoj orijentaciji, ali da ona nema izbora, jer joj u suprotnom predstoji politicka marginalizacija. Bulatovic je agenciji Beta kazao da zbog nastavka reformi zapocetih na kongresu stranke, u pravcu profilisanja SNP kao evropske, socijalne i gradjanske partije, ocekuje odliv jednog broja biraca, ali i priliv novih zbog novog “puta” partije. On je rekao da osnovni ciljevi stranke i dalje biti – ocuvanje zajednicke drzave sa Srbijom i borba protiv crnogorske vlasti, kao i da nece biti kadrovskih promjena u vrhu stranke, ali da ce ona na nizim stranackim nivoima biti osnazena mladjim ljudima.

Predsjednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic izjavio je da bi ta partija mogla izgubiti podrsku dijela svojih biraca zbog insistiranja na evropskoj i gradjanskoj orijentaciji, ali da ona nema izbora, jer joj u suprotnom predstoji politicka marginalizacija.

Bulatovic je agenciji Beta kazao da zbog nastavka reformi zapocetih na kongresu stranke, u pravcu profilisanja SNP kao evropske, socijalne i gradjanske partije, ocekuje odliv jednog broja biraca, ali i priliv novih zbog novog “puta” partije. On je rekao da osnovni ciljevi stranke i dalje biti – ocuvanje zajednicke drzave sa Srbijom i borba protiv crnogorske vlasti, kao i da nece biti kadrovskih promjena u vrhu stranke, ali da ce ona na nizim stranackim nivoima biti osnazena mladjim ljudima.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply