Protest Zagreba zbog neadekvatne reakacije Beograda

Objavljeno: 28.02.2005, 23:16h

Ambasador Srbije i Crne Gore u Hrvatskoj Milan Simurdic pozvan je danas u Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija Republike Hrvatske gdje mu je prenesen sluzbeni stav hrvatske Vlade kojim se ostro osudjuje tzv. “obnoviteljska Skupstina RSK” na kojoj je proglasena tzv. “vlada republike srpske krajine u izbjeglistvu”, prenijela je agencija Hina stavove iz saopstenja Ministarstva

Ambasador Srbije i Crne Gore u Hrvatskoj Milan Simurdic pozvan je danas u Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija Republike Hrvatske gdje mu je prenesen sluzbeni stav hrvatske Vlade kojim se ostro osudjuje tzv. “obnoviteljska Skupstina RSK” na kojoj je proglasena tzv. “vlada republike srpske krajine u izbjeglistvu”, prenijela je agencija Hina stavove iz saopstenja Ministarstva.

Ambasadoru Simurdicu je, takodje, preneseno razocarenje i protest zbog izostanka adekvatne sluzbene reakcije Vlade Srbije i Crne Gore kojom bi se jasno ogradila od tih dogadjaja potpuno suprotnih evropskom duhu saradnje koji nepotrebno zasjenjuju uzlaznu putanju razvitka bilateralnih odnosa Zagreba i Beograda, dodato je u saopstenju Ministarstva spoljnih poslova i evropskih integracija.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register