Najavljen uvidjaj u kasarni Topcider

Objavljeno: 28.02.2005, 21:34h

Istrazni sudija beogradskog Okruznog suda Dragan Lazarevic ce 14. marta izvrsiti uvidjaj u kasarni Vojske Srbije i Crne Gore u Topcideru, gdje su poginuli gardisti Drazen Milovanovic i Dragan Jakovljevic. Lazarevic je za RTS rekao da ce uvidjaj biti izvrsen “ako to budu dozvoljavale vremenske prilike, odnosno ako ne bude snega ili kise”. Milovanovic i Jakovljevic stradali su 5. oktobra u krugu kasarne VSiCG Topcider u Beogradu, a taj slucaj je poslije ukidanja vojnih sudova preuzeo beogradski Okruzni sud.

Istrazni sudija beogradskog Okruznog suda Dragan Lazarevic ce 14. marta izvrsiti uvidjaj u kasarni Vojske Srbije i Crne Gore u Topcideru, gdje su poginuli gardisti Drazen Milovanovic i Dragan Jakovljevic. Lazarevic je za RTS rekao da ce uvidjaj biti izvrsen “ako to budu dozvoljavale vremenske prilike, odnosno ako ne bude snega ili kise”.

Milovanovic i Jakovljevic stradali su 5. oktobra u krugu kasarne VSiCG Topcider u Beogradu, a taj slucaj je poslije ukidanja vojnih sudova preuzeo beogradski Okruzni sud.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register